KADROMUZ

ÜLKÜ YILDIRIM ULAŞAN - Okul Müdürü

1974 Yılında İzmir de dünyaya geldi İlkokul öğrenimini Sarayköy 24 Mayıs İlkokulunda Orta ve lise öğrenimini Sarayköy Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Eğitimi ve Sağlığı Bölümünde tamamladı. 1993 yılında İstanbul Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi ve Çocuk Gelişimi Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.  Öğretmenliğe 1998 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi bölümünde başladı.2002 yılında İstanbul San Joseph Anaokulu 2008 Özel Kartal Doğa Kolejleri Kurucu Müdür 2010 Aydın Bahçeşehir Koleji Anaokulu Kurucu Müdür olarak görev yaptı. Daha sonra 2011 yılında Şırnak Beytüşşebap Şehit Yüzbaşı Ali Alkan Çok Programlı lisesinde okul müdürü olarak ataması yapıldı. 2015 Sarayköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür yardımcılığı görevini yürüttü.

2015-2016 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Eğitim Yöneticiliği ve Denetimi ve Ekonomisi Bölümünde yüksek lisansını tamamladı

2017 yılında Denizli Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü görevini yürüttü.2018 yılında Sarayköy Mükerrem Tokat Anaokulu Müdürü olarak atanan Ülkü YILDIRIM ULAŞAN evli ve bir çocuk annesidir.

E-Posta